Zijn jullie al bekend met het merk Flow-cosmetics? Dit super gave merk heeft uitsluitend producten met biologische en natuurlijke ingrediënten. Van natuurlijke haarverzorging, gezichtsverzorging tot make-up, hebben zij een mooie range aan producten en dat voor een leuke prijs.

Flow-cosmetics is begonnen in 2014 en produceert in Finland. Daar ontwikkelen zij al hun eigen recepten zodat zij optimale controle kunnen houden. Zij gebruiken als ingrediënten onder andere gecertificeerde biologische producten en ook natuur producten die in het wild groeien. Flow-cosmetics is lid van de Finnish Natural Cosmetics associatie. Ook gebruiken zij bijna geen conserveringsmiddelen, behalve in producten die water bevatten daar moeten wel conserveringsmiddelen inzitten. Wisten jullie dat? Ook voor de conserveringsmiddelen geldt, er worden alleen producten gebruikt die goed gekeurd zijn.

Flow-cosmetics is dus een prachtig merk wat zichzelf blijft ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Hun slogan is een prachtig: ”Always Natural. Always Effective. Always Honest – just the way your beauty routine should be. ” Wat wij dan weer super leuk vinden is bijvoorbeeld de cadeaubox die besteld kan worden, een prachtig duurzaam cadeau voor een vriend of familie. Ook een leuk feitje is dat zij nu met een nieuwe make-up lijn zijn gekomen: Korento make up. De prachtige uitstraling van het merk spreekt je direct al aan, des te meer natuurlijk ook de prachtige inhoud van alle producten. Flow-cosmetics is zeker de moeite waard om eens te bekijken en al helemaal om eens uit te proberen.